»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Ε όχι και στημένο ρε παιδιά..!

Με ένα παιχνίδι-ορισμό της… «ομορφιάς του ποδοσφαίρου», κρίθηκε η άνοδος στην πρώτη κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Η διαφορά τερμάτων επέβαλε στην γηπεδούχο Βιάνα -δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησής της με την Τσαπαντίνια- να πετύχει εννέα (9) γκολ. Και τότε… εγένετο θαύμα: Ξαφνικά οι φιλοξενούμενοι… έμειναν από δυνάμεις, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι -με μια… επική αντεπίθεση, σημείωσαν τα γκολ που χρειάζονταν, έφτασαν το σκορ στο 11-0 και πανηγύρισαν μια πανάξια άνοδο.

Η συναρπαστική εξέλιξη του παιχνιδιού ξεσήκωσε «θύελλα» διαμαρτυριών από την έτερη πρωτοπόρο Μότο Κλαμπ -που παρεμπιπτόντως την ίδια ώρα προηγείτο 5-1, με τρία πέναλτι, της αντιπάλου της. Η διοίκηση της, δε, «τράβηξε» όσο μπορούσε το θέμα, κάνοντας επίσημη καταγγελία στην ομοσπονδία για στημένο αγώνα.

«Όλα τα λεφτά», ωστόσο, ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Βιάνα, Ζοσέ Κάρλος Κόστα, ο οποίος -υπερασπιζόμενος την ομάδα του- σχεδόν… «έπεσε από τα σύννεφα», ακούγοντας τις υποψίες εναντίον της:

«Για μας αυτό είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα», τόνισε… έκπληκτος και εξήγησε: «Στο τέλος νικήσαμε εμείς αλλά θα μπορούσε να νικήσει και η Καπαντίνια. Απλώς κατέρρευσαν όταν δέχτηκαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ». 
Δείτε το βίντεο:


Source: Sport-FM

Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: