»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Ισσορόπησε την κρεπάλη...

5η αγωνιστική (΄08/΄09): Αρατος - Κρεπαλίστας = 5-5


Σημαντικό το ματς για τον Άρατο με μια ομάδα που είχε το απόλυτο, 3 νίκες σε 3 αγωνιστικές μέχρι τώρα και ένα γερό τεστ για το κατά πόσο η ομάδα είναι ικανή να πιάσει καλή απόδοση με τέτοιους αντιπάλους.

Το συμπέρασμα;

Μια…μεστή απόδοση από τους παίχτες, με σωστή ανάπτυξη και νοοτροπία παιχνιδιού πήραν μάλλον εύκολα την ισοπαλία και από ατυχία δεν πήραν και την νίκη. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα καθόλη την διάρκεια του ματς ήταν χωρίς αλλαγή, με το Κουνάβι να απουσιάζει και τον Ismael να μπαίνει στα μέσα του B´ Ημιχρόνου.

Σχετικά με το παιχνίδι, παίχτηκε ωραία μπάλα και από τις δύο πλευρές με καλό ρυθμό και μπήκαν κάποια πάρα πολύ ωραία τέρματα. Είναι προφανές ότι ο Άρατος από την μέση και μπροστά, ειδικά με την παρουσία του Ismael είναι πάρα πολύ δυνατός και οι παίχτες συνδυάζονται πάρα πολύ καλά. Το μόνο μελανό σημείο ίσως είναι τα λιγοστά μακρινά σουτ καθώς οι παίχτες προτιμούν να παίζουν με πολλές πάσες και σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Στην άμυνα υπάρχει σαφής βελτίωση πλέον με την προσοχή να επικεντρώνεται στον τρόπο που αμύνεται η ομάδα από την κορυφή καθώς πολλές φορές μια να έχει κοπεί στα δύο. Η μπάλα μεταφέρεται πολύ γρήγορα στην άμυνα με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να έχουν συχνά να αντιμετωπίσουν περισσότερο από 2 αντιπάλους.

Επιπρόσθετα πολύ προσοχή πλέον στα κόρνερ που για κάποιο λόγο δημιουργείται ένα στιγμιαίο ¨πάγωμα¨ με αποτέλεσμα να μπαίνουν γκολ από αμαρκάριστους παίχτες. Πλουραλισμός στο σκοράρισμα σε αυτό το ματς με Ismael, Στέφανο, Παύλο, Στέλιο και Πρόεδρο να σκοράρουν όλοι.

Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο και σε αυτόν θα συνεχίσει..


Δεν υπάρχουν σχόλια: