»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Πάτησε γκάζι…

4η αγωνιστική (΄08/΄09): Αρατος - ? = 11-7


1 ρεπό, 1 αναβολή και φθάσαμε στην 4η αγωνιστική για να παίξει ο Άρατος το 2o επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Μεσουρανούσε...τελευταίος στην Βαθμολογία και εκεί που παραλίγο να αναβληθεί και αυτό το ματς λόγω έλλειψης παιχτών από τους αντιπάλους, τους είπαν: ¨ελάτε και 7…με τους τελευταίους παίζετε¨. Και ήρθαν. Έπαιξαν 7 για 1 ημίχρονο, συμπλήρωσαν κανονικά στο Β, και πήγαν στο τέλος με 11 μπαλάκια σπίτι τους.


Ο Άρατος το ήθελε αυτό το ματς και το πήρε. Η κακή εικόνα του Α ημιχρόνου (όπου έπαιζε και με παίχτη παραπάνω!) ειδικά στο τελείωμα των φάσεων τον πείσμωσε και στο Β ημίχρονο έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. 3-4 στο ημίχρονο, 11-7 στο τέλος κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των αντιπάλων και δένοντας ταυτόχρονα και στην άμυνα. Επιτέλους μπροστά οι πολύ καλοί συνδιασμοί άρχισαν να αποδίδουν και μπήκαν πολύ όμορφα γκολ. Η άμυνα έχει ακόμα πρόβλημα στο να προσαρμοστεί σε γρήγορους επιθετικούς αλλά το νέο ¨σύστημα¨ με γέμισμα στα χαφ όταν παίζεται σωστά, δείχνει ότι ταιριάζει περισσότερο.


Πάνω από κάθε σύστημα όμως μετράει το πάθος και ο εγωισμός των παιχτών και αυτό ήταν χθες που ξεχείλιζε στο Β ημίχρονο από τον Άρατο. Φωνές από τον Λέπουρα, πάθος από όλους τους παίχτες, δύναμη στις φάσεις και οι επιθέσεις γίνονταν κατά κύματα. Ο Άρατος κυριάρχησε παντού και απέδειξε -στον ίδιο τον εαυτό του κυρίως- ότι είναι να μην…¨τα πάρει στην κράνα¨!!

Συν: Το πάθος και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα.
Μείον: Η αμυντική λειτουργία που ακόμα θέλει βελτίωση

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, από εδω και πέρα θέλω νοοτροπία νικητή σε κάθε ματς!!



Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: