»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Αντί για τον Μαϊντανό...κόψαμε το χέρι μας.

1η Αγωνιστική 08/09: Aρατος - Μαϊντανοί = 4 - 6

Νωθρή εμφάνιση από τον Άρατο για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος με συγκεκριμμένες αδυναμίες πολλές από τις οποίες είναι κατακάθια από την περσυνή σεζόν. Η ολική καθίζηση στο Β΄ ημίχρονο, οι ασύνδετες γραμμές και η προβληματική αμυντικη λειτουργία είχε απασχολήσει και πέρσυ την ομάδα. Παρόλο που έγιναν διορθωτικές κινήσεις είναι φανερό ότι η ομάδα θέλει ακόμα καιρό να βρει την ταυτότητα της και να γίνει σκληροτράχηλη.

Ο Άρατος ήταν ανταγωνιστικός στο Α ημίχρονο και μάλιστα τα πρώτα λεπτά μαρτυρούσαν ότι θα είχε έυκολο βράδυ. Η αρχική υπεροχή του όμως δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ παρολες τις πολλές ευκαιρίες (για ένα ακόμα παιχνίδι) και έτσι χάνοντας σιγά σιγά τον χώρο του κέντρου βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν ανέκαμψε ποτέ. Κάποια πολύ ωραία γκολ από μακρινές αποστάσεις ισοφαρίστηκαν σχεδόν αμέσως με τον ίδιο τρόπο (!) και η αρνητική ψυχολογία που κυριεύει την ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις έδρασε και πάλι. Ατομικά λάθη, χαμένες ευκαιρίες, λίγοστά τρεξίματα και λίγη βοήθεια από τον διαιτήτη βοήθησαν στο να χάσει καθαρά τελικά από τους Μαϊντανούς. Αρκεί να σημειώσουμε ότι μπήκε γκολ από το κέντρο καθώς και παίχτης που έκανε κούρσα από την άμυνα για να τον σταματήσουν με... πέναλτι, σημάδια μιας ομάδας με σοβαρά οργανωτικά κενά.


Ο τελικός απογολογισμός είναι μια ομάδα που ναι μεν είναι ποιοτική αλλά δυσκολεύεται να βγάλει την ποιότητα της στο γήπεδο. Σίγουρα μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει και από το επόμενο κιόλας ματς οι πάιχτες δηλώνουν αποφασισμένοι να δείξουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Αλλαγές και στο σύστημα με 2 αμυντικά χαφ πλέον και όλοι περιμένουν να δουν τον Άρατο...πολεμιστή!


Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: