»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Για την 16 αγωνιστική...

Κακή εμφάνιση και ήττα…το σκηνικό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές φέτος. Τα αίτια τα ξέρουμε, τα έχουμε συζητήσει. Κάθε φορά θα γίνει και κάτι διαφορετικό που θα επηρεάσει τον αγώνα. Θα λείπει το τέρμα με βατούς αντιπάλους που σε άλλη περίπτωση θα τους είχαμε κερδίσει, δεν θα συμπληρώνουμε, θα τραυματιστεί κάποιος, κ.τ.λ. Χθες, μετά από ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε με 5-1. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, τα λάθη συνεχίστηκαν, τραυματίστηκε και ο Rafael-Ismael και ήρθε μια ακόμη ήττα…

Η ομάδα πρέπει να βρει την αυτοπεποίθηση της και αυτό θα γίνει μόνο αν το πάρει εγωιστικά ο καθένας και παίξει στον επόμενο αγώνα αποφασισμένος και δυναμικός στο παιχνίδι του. Ούτε δισταγμοί, ούτε όταν γίνονται λάθη ή δεν πάει καλά το ματς να μας πιάνει απελπισία, ούτε να πιστεύουμε μέσα στο ματς ότι και αυτό θα καταλήξει σαν όλα τα άλλα. Πάθος και συγκέντρωση από όλους και παίζουμε άνετα και όχι αγχωμένοι μήπως κάνουμε το λάθος και στοιχίσει.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει ότι ο συμπαίχτης μας Rafael-Ismael υπέστει βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα απουσιάσει τουλάχιστον για 15 μέρες από τους αγωνιστικούς χώρους. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!



Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: