»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Αράτεια Ψυχή

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΡΑΤΟΣ: 3 - 3

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Άρατο που δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό και την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Η ομάδα πέρασε από σαράντα κύματα φέτος, πολλά τα προβλήματα, αλλαγές παιχτών, άσχημα αποτελέσματα αλλά επιτέλους έχει αρχίσει και αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Η ισοπαλία αδικεί πολύ τον Άρατο καθώς ήταν πραγματικός ανεμοστρόβιλος ειδικά στο Β’ ημίχρονο. Τα 5(!) δοκάρια δίνουν μια ένδειξη για το τι έγινε χθες το βράδυ και από καθαρή τύχη δεν πήρε μια πανάξια νίκη.


Ο Άρατος ξεκίνησε νωθρά με απουσίες αλλά ευτυχώς με νέους παίχτες που επισπεύσθηκαν και κάλυψαν επάξια το κενό. Ο Παύλος ήρθε σαν από μηχανής θεός να υπερασπιστεί την εστία του Αράτου και η συμβολή του ήταν καθοριστική. Ο Θανάσης γέμισε την άμυνα με τον δυναμισμό του και κέρδισε πολλές μονομαχίες. Η νευρικότητα της ομάδος παρόλα αυτά οδήγησε σε πρωτοφανή αριθμό λαθών με συνέπεια η ομάδα να χάνει συνεχώς την μπάλα. Δέχθηκε τρία γκολ που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν και είχε καταφέρει να ισοφαρίσει.


Μπορεί το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά να χάθηκε αλλά το δεύτερο ήταν κάτι το διαφορετικό. Ο Καθηγητής πήρε θέση στο κέντρο και ο Δέλλας τραβήχτηκε αριστερά, τα λάθη περιορίστηκαν κατά πολύ και άρχισε…το σφυροκόπημα. Ο Άρατος συνέχεια στην επίθεση, δοκάρια, απίστευτες ευκαιρίες και πίσω όταν χρειάστηκε η άμυνα έδωσε λύση. Το γήπεδο είχε γείρει και οι αντίπαλοι αμύνονταν με νύχια και με δόντια. Η τρομακτική πίεση απέδωσε παρά μόνο τα ελάχιστα καθώς η ομάδα ισοφάρισε 4’ πριν την λήξη. Συνέχισε να επιτίθεται όμως για να πάρει αυτό που της άξιζε και λίγα λεπτά ακόμα να παίζαμε, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος θα το είχαμε πάρει.

Δεν πειράζει όμως, όλοι οι παίχτες είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, η ομάδα χαίρεται την μπάλα και πλέον απομένει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην ίδια νοοτροπία….Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους πάιχτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: