»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Φράχτης

Πάνος - «Ο Φράχτης»

Ημ.Γέννησης: 24 / 7 / 1978
Θέση: Σέντερ Μπακ

Χαρακτηριστικά:
Η δύναμη του σε φοβίζει. Η τεχνική του σε εκπλήσσει. Η ματιά του αναχαιτίζει. Σην θέση του δεν μπόρεσε ποτέ κανείς άλλος να πείσει…(κάνει και ποίημα…).
Στάση-Φίλης, όπως λέει και ο ίδιος όταν φθάνουν σε αυτόν οι αντίπαλοι επιθετικοί. Ιδιαίτερα ευκίνητος (αν και δεν του φαίνεται) με πολύ καλή τεχνική και τοποθετήσεις.

Αδυναμία:

Στις γυναίκες και στο Red Bull.

Αυτή είναι η ζωή του:

Πολλές φορές τον φαντάζομαι σαν ποδοσφαιρικό διαβήτη. Η κορυφή του στο κέντρο της άμυνας και γυρίζοντας αριστερά και δεξιά τους βραχίονες οριοθετεί την περιοχή του. Στήνει τον φράχτη. Όποιος μπει μέσα από εκεί και πέρα νιώθει την ανάσα του Φράχτη πριν καν τον πλησιάσει. Καταλαβαίνει ότι παρανομεί και η τιμωρία θα είναι βαριά…

Έμαθε μπάλα μικρός παίζοντας στον δρόμο, στα χαλίκια του σχολείου, στο τσιμέντο, στην άσφαλτο. Το τερέν δεν είχε σημασία. Η υψηλή τεχνική του ήταν σήμα κατατεθέν και αμέσως ξεχώρισε από όλους τους συνομήλικους του. Πολύ σύντομα τον κέρδισε το βόλεϊ, όπου μαζί με τον συμπαίχτη του Λέπουρα έκαναν λαμπρή καριέρα. Ευελιξία, γρήγορη σκέψη και γερά πόδια ήταν η κληρονομιά τους για το ποδόσφαιρο αργότερα.

Στα φοιτητικά του χρόνια ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του προσωπικότητα. Φοιτώντας και παίζοντας μαζί με τον Καθηγητή, έκαναν όργια και στην πανεπιστημιακή κοινότητα ακόμα μιλάνε για το δίδυμο που διέλυε κάθε αντίπαλο σχεδόν μόνο του. Μετά από χρόνια αποχής, το δίδυμο έσμιξε και πάλι στον Άρατο και η χημεία στο παιχνίδι τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε. Ο ένας έδειχνε και ο άλλος εκτελούσε. Μια-δύο ματιές και φύγαμε…το σχέδιο είχε καταστρωθεί ήδη και ήξεραν και οι δύο πολύ καλά τον ρόλο τους…Πιο βαρύς απ’ ότι στα φοιτητικά του χρόνια η αλήθεια είναι, αλλά κουβαλώντας τόνους εμπειρία, ο Φράχτης δεσπόζει σαν τον πύργο στην είσοδο ενός κάστρου. Για να μπεις μέσα πρέπει να περάσεις πρώτα από αυτόν…Και δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενος με τους ξένους…

Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: