»
WELCOME

Ο ΑΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Καθηγητής

Στέλιος - «Ο Καθηγητής»

Ημ.Γέννησης: 25 / 7 / 1979
Θέση: Αριστερό Χαφ

Χαρακτηριστικά:
Αριστεροπόδαρος με υψηλή τεχνική, καθαρό μυαλό και μπαλιές ξυράφι. Σαν παλιό καλό κρασί που έχει ωριμάσει παίζει για την ομάδα και είναι εκεί για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά όταν χρειαστεί.

Αδυναμία:

Στις ντρίπλες & στη κλασική μουσική

Αυτή είναι η ζωή του:

Στα τσικό της Λάρισας, ένας ψηλόλιγνος νεαρός έδινε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του Θεσσαλικού Κάμπου. Απαράμιλλη τεχνική κατάρτιση, δύναμη και πάθος και ένα σπάνιο για ποδοσφαιριστή ήθος. Οι συμπαίχτες του από τότε εκνευριζόντουσαν κάθε φορά που σήκωνε το χέρι του προς τον διαιτητή να αναιρέσει την απόφαση που είχε πάρει υπέρ της ομάδος του. Ήθελε να κερδίζει αλλά πάντα με καθαρό τρόπο… Κάποια περίεργα παιχνίδια της μοίρας όμως δεν τα έφεραν να παίζει υπό της οδηγίες του Γιώργου Δώνη σήμερα.

Ο ευαίσθητος αστράγαλος του τον πρόδωσε αρκετές φορές, τα μπουζούκια της Λάρισας έγιναν το δεύτερο σπίτι του, στα μάτια της Μαριλίζας, της τραγουδίστριας ξέχναγε τον πόνο του και με την φωνή της ταξίδευε μακριά εκεί όπου όλα είχαν πάει όπως ονειρευόταν. Η Μαριλίζα τον ανακούφιζε, αλλά δεν τον γέμιζε. Έπρεπε να κάνει καινούργια αρχή. Την ημέρα που έφυγε τον αποχαιρέτησε με το «Αν πεθάνει μια αγάπη, δεν πεθαίνει κι η ζωή» και ο Καθηγητής κατέβηκε στην Αθήνα για σπουδές.

Σπουδές στα οικονομικά, συγγράμματα και διαλέξεις για λογαριασμό της UEFA στη συνέχεια ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αναλυτές του κόσμου. Στο πανεπιστήμιο έπαιξε και πάλι ποδόσφαιρο δειλά δειλά και η αυτοπεποίθηση του επέστρεψε. Με τον Φράχτη δίπλα του δημιούργησαν νέα σχολή, σαν άλλος Πόλοκ* έβλεπε το γήπεδο διαφορετικά και η τέχνη του έμεινε ανεξίτηλη στα μάτια αυτών που τον είδαν από κοντά.

Μετά από ένα διάστημα αποχής και εκεί που πίστευε ότι οι καλές ποδοσφαιρικές μέρες άνηκαν στο παρελθόν ήρθε η πρόταση του Αράτου ο οποίος του έδωσε ξανά το πινέλο στα χέρια. Χωρίς πίεση απελευθερώθηκε, με τους συμπαίχτες του έδεσε σαν τη μαγιά με το ψωμί και τελικά κατέκτησε (δις) την κορυφή.


*Jackson Pollock: Διάσημος αμερικάνος ζωγράφος γνωστός για την ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιούσε όταν ζωγράφιζε.



Print Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: